Bondig zedelijk en administratief verslag. Vooruitzichten en eisen. Statuten. Reglement van inwendige orde. Charter van de jonge arbeiders. - Syndikale Jeugd ABVV (Brussel : ABVV, 1957)
De statuten werden goedgekeurd tijdens het Nationaal Stichtingscongres van 24 april 1955, gehouden in het Volkshuis te Brussel.
Eerste Statutair Congres gehouden te Namen op 8, 9 en 10 juni 1957
Nederlands
Monografie