Wat iedereen behoort te weten omtrent uranisme (homosexualiteit : liefde voor personen van het eigen geslacht). Hoe uraniërs beoordeeld moeten worden. ([Den Haag?] : Nederlandsche afdeeling van het 'Wissenschaftlich-Humanitäre Komitee', 1912)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie