Paarvorming bij homotrope mannen : een existentieel-fenomenologische benadering van homofilie, homoërotiek en homoseksualiteit bij mannen. - Mostinckx, J. (Leuven : KU Leuven, 1970)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Thesis