Zes oude volksliederen voor driestemmig a capella-koor [Bladmuziek]. - Broeckx, Jan (Antwerpen : Metropolis, 1958)
Deze brochure bevat volgende liederen
Hoor
De jonge molenaar
In 't woud der rozen
Slaap, kinderen, slaap
Den mey die is gheplant
Hopn hei!
Koorwerken
Nederlands
Partituur
Keywords: liederen