Socialistische Vlaamsche Geluidsfilm Vooruit : [Bladmuziek] programma en tekstboekje. - Balthazar, August; Busch, Ernst (Gent : dagblad Vooruit, 1933)
Deze brochure bevat volgende liederen
Saam zijn we sterk
Fier afscheid
Het moet gaan
Ballade der zakkensmijters
De boomwolplukkers
Stempellied
Lied van den SA-proleet
Solidariteitslied
Alabama-Song
Het vloo-lied
Zesdagen-rennen
Voor het eerst voorgesteld op zaterdag 18 november en maandag 20 november 1933 telkens te 7u30 's avonds
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: SM Vooruit nr.1.; liederen