Jeugdvrienden Leuven [Bladmuziek] : zangbundel. ([S.l.] : [s.n.], 1980)
Deze brochure bevat volgende liederen
Jeugdmarsch
Als wij schrijden
Wij zijn jong
Broeder Welgemoed
't Is meie
Take my hand
Kameraden, wij marcheren
Wij in blauwe kiel
Bij 't krieken der dagen
Vakantielied
Kameraadschapslied
Mulderslied
Uit der dagen grauwe zorgen
De Pinksterblom
Afscheidslied
Nar man har slidt
The campfire carol
Faria
Sliep scheren en messen
Kom prijs
De sterren
Avondstilte
De trommelaar
Het lied der rode harten
Hij die wolken volgen wil
Als jonge kerels
Utan Gränser
Fram I freidig munter skare
En als wij marcheren
Daar was laatst ...
Fra land til land
In a cottage by a wood
De winter is nu verre
Gree grow the rushes ho
Internationale
Socialistenmarch
ABVV-march
Strijdlied der Weense arbeiders
Het lied der vrijheidsscharen
Broeders verheft u ter brijheid
De gedachten zijn vrij
De jonge garde
Hans Beimler
Thaelmann kolonne
Si me queres escribir
Das lied vom kleiner trompeter
Die moorsoldaten
Banniera rossa
Das Einheitsfrontlied
Jamaica farewell
Greensleeves
The Nigthingale
500 miles
Pick a bale o'cotton
Dark as a dungeon
Halleluja, I'm a bum
De tijden zijn veranderd
Komt vrineden in de ronde
Mijnheer de president
Irene
A la claire Fontaine
The bay of Mexico
Guentanamera
Dirty old town
William Brown
Lay down your weary tune
The old grey goose
Old smoky
Tina
Hava naguila
The streets of Laredo
Chesterkees
The midnight special
Leuvenaarslied
Island in the sun
This land is your land
The Old Kentucky home
Cockles and mussels
My bonnie
Red river alley
Down by the riverside
If you miss me from the back of the bus
We shall not be moved
Black and white
John's Brown's body
Move on over...
Oh freedom
The H-bomb 's thunder
Where have the flowers gone?
We shall overcome
If I had a hammer
One man's hands
Blowin' in the wind
Ban the bomb
The family of man
When the saints go marching in
Ol'man river
Machael, row the boat
Kumbiya
Tell it on the mountain...
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen; strijdliederen