Rusland : het officieele rapport van de Britsche vakvereenigings-delegatie naar Rusland. (Brussel : De Eenheid, 1925)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Verslag
Keywords: reisverslagen; Sovjet-Unie.