De economische theorieën van Karl Marx. - Kautsky, Karl; Ankersmit, J.F. (Amsterdam : Van Looy, 1900)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; marxistische economie