Jan Pellering : een vergeten redenaar en anarchist (1817-1877) - Kuypers, Julien (Antwerpen : Ontwikkeling, 1962)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Kuypers, Julien, dedicatee: Huysmans, Camille
Nederlands
Monografie
Keywords: Pellering, Jan; anarchisme