Suze Groeneweg : haar betekenis voor de moderne arbeidersbeweging. - de Vries-Bruins, A.E.J. (Amsterdam : Arbeiderspers, 1937)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek