Meesters en huurlingen : de staking van 1907 aan de haven van Antwerpen - Van Isacker, Karel (Antwerpen : De Nederlandsche Boekhandel, 1962)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie
Keywords: sociale geschiedenis; Stakingen (1907); Antwerpen