Les formes tentaculaires du commerce et la coopération socialiste. - Bourquin, Jules (Bruxelles : L'Églantine, 1930)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Frans
Monografie
Keywords: coöperatieve activiteiten; distributie; handel