De voorwaarden tot het socialisme en de taak der sociaaldemocratie - Bernstein, Eduard; Ankersmit, J.F. (Amsterdam : Cohen, 1900)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Monografie
Keywords: sociaaldemocratie