Syndicats et services publics. - Leroy, Maxime (Paris : Colin, 1909)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Frans
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; ambtenaren; vakbonden; Frankrijk