Les assurances sociales en Europe. - Hamon, Georges (Paris : Giard & Brière, 1900)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Frans
Monografie
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek; sociale wetgeving; Europese Unie (EU).