Verzet per koeplet [Bladmuziek] : nieuwe rebelse liedjes. - van de Merwe, Jaap (Utrecht Antwerpen : Bruna, 1976)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Allemaal angst
Geen interesse, Meneer Kerk...
Bekommerde socialist
Lege buik
Nachtbus
Eenvoudige schets der kapitalistische orde
Want je weet wat je hebt
Censuur
De werkmens
De industrie moet groeien
Lichtkooien wan het ruime sop
Smikkel die trommel leeg
Steunt de achterlijke zwartjes!
't Es al van macht
Autos in Amsterdam
Daarom rinkelt het bij mij... of De deodorant van de pingping
Multinationale
Schandalen
Ik wil 't niet pikken
Simplisties werklozenlied
Uitschot van de natie
Volkskongreslied Groningen 1975
Voor werk en werkgelegenheid
Als wij de Rozengracht eens dempten...?
Kom maar op met je traangas
Mens, ik lach me tranen
Basta ya
Internationale
Ballade van de bolle buik
Daar komen de knuppels
Dood in de katedraal
Jezus redt
Vrouw van Richard Nixon
Billy Bloat
Lied van de zonderlinge konsekwenties
Fanfare "De verwarrnig"
Zo zijn de progressieven...
Waarom zie je in de politiek nou nooit geen Casanova?
't Is nu eenmaal zo
Zé da Silva
Spijs en drank
Personeelsfeest
Jef Pladijs
Baas, 'k wou vragen...
Keessie Maffer
Sabota-boem-di-jee
Lied van het genaaid worden
School
Daar sta je dan...
Morgen kan het juo ook overkomen
Stempel Blues
Kreupel
Mijne laatste fran
Opmars der vrouwen
Brood en rozen
Blank en zwart of tussenin
Fijn in 'n gesticht
Begrafenis
Waarom zo droevig dat lied
Svoboda
De grote weg : Heng yo hai ho!
Siberiê
Lied van de unidad popular... en wij komen dit te boven
Pluizen in de wind
Stree Pokoe
Surinamelied
Als er geklopt wordt...
Werled van wildernis
Er ligt een kind op straat in Belfast
Sterven in Ulster
Fédajee
Bella ciao
La guerrillera
Leve de petroleum!
NATO wals
Drie patroeljes
Zandhazen
Sun cin lain
Als je mij soms schrijven wou...
Kleurenblind
Honderd man
De kleur van de liefde is ook rood
Grandola, villa morena
Amanda
Grote klasse
Trouwlied
De interseksuele
Op naar de top 10
Kameraden
Pleidooi voor 't er-op-nahouden van een Stalinlaan
Wij hebben lol!
Weversfeestdag
Gitaartje
Onze dag zal komen
De heilige Vader en Chili
Bibliotheek Regi Hambrouck
Nederlands
Partituur
Keywords: poëzie; liederen; partituren