L' occupation hitlérienne en Pologne. - Gumkowski, Janusz; Leszczynski, Kazimierz (Varsovie : Polonia, 1961)
Bibliotheek Camille Huysmans
Archief SA Wevelgem
Frans
Monografie
Keywords: Wereldoorlog 2; oorlogsmisdaden; jodenvervolging