Taalbeweging en cultuurflamingantisme, de groei van het Vlaamse bewustzijn 1883-1914 - Elias, Hendrik Jozef (Antwerpen : De Nederlandsche Boekhandel, 1971)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Meerdelige publicatie
Keywords: Van Cauwelaert, Frans; taalstrijd