Verwezenlijkingen en ontgoochelingen der scheiding der wegen 1860-1883 - Elias, Hendrik Jozef (Antwerpen : De Nederlandsche Boekhandel, 1971)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Meerdelige publicatie
Keywords: Vlaamse Beweging