Van de taal-en letterkundige hernieuwing naar de politieke beweging 1830-1859 - Elias, Hendrik Jozef (Antwerpen : De Nederlandsche Boekhandel, 1971)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Meerdelige publicatie
Keywords: Vlaamse Beweging