De grondslagen van de nieuwe tijd 1780-1830 - Elias, Hendrik Jozef (Antwerpen : De Nederlandsche Boekhandel, 1970)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Meerdelige publicatie
Keywords: Vlaamse Beweging