Opvattingen over homoseksualiteit in de literatuur van de 20e eeuw : vergelijkende studies van enkele auteurs. - Gils, Leen (Gent : RUG, 1975)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Licentiaatsverhandeling RUG
Bestaat uit 2 delen
Nederlands
Thesis
Keywords: 20e eeuw; homoseksualiteit; literatuur