Lesbian ConneXion/s Vlaanderen. - Snellings, Lieve ([S.l.] : Lesbian ConneXion/s, 1999)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Catalogus uitgegeven n.a.v. fototentoonstelling te Gent van 7 tot 28 maart 1999
Nederlands
Monografie