Wat met homoseksuele en lesbische cliënten? : een aanzet tot deskundigheidsbevordering bij hulpverlening aan lesbische vrouwen en homoseksuele mannen. - Van Hove, Leo (Berchem : Steunpunt Algemeen Welzijnswerk, 1999)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure