Liederavonden voor soldaten [Bladmuziek]. - Algemeen Nederlandsch Verbond. Antwerpsche Tak (Antwerpen : Boucherij, 1908)
Deze brochure bevat volgende liederen
De Vlaamsche Leeuw
Te gemoet gaan
Een trommelaar met rooden mond
Het Looze Visschertje
Het klooster van Sint Arjaan
Houdt u fier
Huzarenlied
De deur uit
Beiaardlied
Het lied der Vlamingen
De Grenadier
Mooi Grietje
Het Liedje van de Smid
Kermislied
Jan mijn man
Mijn Vlaanderen heb ik hartelijk lief
Rooken
Strijdkreet
Jan Brom
Rolderslied
O Schelde
Vlaanderland
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: Vlaamse Beweging; liederen