Drie crisissituaties in de levenscyclus van de mannelijke homofiel : een literatuurstudie. - Deferm, Dirk (Leuven : KU Leuven, 1986)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Licentiaatsverhandeling K.U.-Leuven
Nederlands
Thesis