Zing, socialist! in strijd en vreugd [Bladmuziek]. (Brussel : CAO)
Deze bundel bevat volgende liederen
Socialistenmars
Internationale
Mariannelied
ABVV-mars
De gedachten zijn vrij
Bevat: Socialistenmars ; Internationale ; Mariannelied ; Kameraadschap ; ABVV-mars ; De gedachten zijn vrij
Nederlands
Partituur
Keywords: partituren; liederen