Om de werkloosheid te bestrijden : onmiddellijke aktie en socialistische perspektieven - Burnelle, Ernest (Deinze : KPB, 1958)
Archief Roger Hantson
Archief André De Smet
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Brochure
Keywords: werkloosheidsbestrijding; communisme