Homofilie in Vlaanderen : een operationeel onderzoek naar de houding van de potentiële voorlichters en de problemen van de werkgroepen homofilie. - Vander Linden, Francine (Antwerpen : FWH, 1978)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Onderzoek in opdracht van de Federatie Werkgroepen Homofilie v.z.w. en onder auspiciën van het Ministerie van Nederladse Cultuur ; Archief CSCFonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Thesis
Keywords: homoseksualiteit; Vlaanderen