Wir ! : ein sozialistisches Festspiel - Gerster, Ottmar; de Man, Hendrik (Berlin : Arbeiterjugend-Verlag, 1932)
Deze publicatie bevat volgend lied
Arbeiterjugendlied aus "Wir!"
Duits
Monografie
Keywords: arbeiderscultuur; liederen