Peace verboten - Smith, Rennie (London New York Melbourne : Hutchinson & Co., 1943)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Smith, Rennie, dedicatee: Huysmans, Camille
Engels
Monografie
Keywords: Wereldoorlog 1; militarisme; vredesbewegingen; Duitsland