Redevoering van de heer schepen F. Detiège tijdens de bespreking der stadsbegroting 1964 : vergadering van 9 maart 1964. - Detiège, Frans (Antwerpen : Gemeenteraad van Antwerpen, 1964)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Monografie
Keywords: Antwerpen