Le Parti Ouvrier Belge 1885-1925 : vers la souveraineté du travail. - Vandervelde, Emile (Bruxelles : L'Églantine, 1925)
Fonds Perrone
Frans
Monografie
Keywords: Belgische Werkliedenpartij (BWP).; syndicale beweging; coöperatieve beweging