Wie is dat in Vlaanderen ? : biografisch lexicon van bekende tijdgenoten in Vlaams-België op politiek, administratief, rechtskundig, godsdienstig, sociaal, militair, sportief, economisch, wetenschappelijk en artistiek gebied. (Brussel Amsterdam : Elsevier, 1953)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Monografie