Jozef Jacquemotte : een grote figuur van de Belgische arbeidersbeweging : artikels en parlementaire interpellaties 1912-1936. (Brussel : Jozef Jaquemottestichting, 1963)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie
Keywords: Jacquemotte, Joseph; arbeidersbeweging; België