Verslag voorgelegd op het 9de Congres van de Kommunistische Partij over de bedrijvigheid van het Centraal Comité en de organisatieproblemen. - Kommunistische Partij van België (KPB) (Brussel : KPB, 1948)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie
Keywords: KPB-congressen