De geheimzinnige kazerne Dossin te Mechelen : deportatiekamp der joden - Hakker, Joseph (Antwerpen : Ontwikkeling, 1944)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Brochure
Keywords: concentratiekampen; Wereldoorlog 2; jodenvervolging