Linkse liekes [Bladmuziek] : Arenberg 13-12-1974. - Jongsocialisten (JS); ABVV-jongeren ([S.l.] : Jongsocialisten ABVV-jongeren, 1974)
Deze publicatie bevat volgende liederen
De internationale
Dat was een tijd, Louis
Broeders verheft U ...
Ge zegt dat ge me nodig hebt
Mariannelied
Vuile Mong en zijn vieze gasten
Moritaat
De internationale (gemoderniseerde versie)
Bandiera Rossa
Bidt en werkt! Gepredikt wordt
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen