Voor den kiesstrijd van mei 1904 : de taktiek der werkliedenpartij : redevoering van Emile Vandervelde uitgesproken op het congres der Belgische Werkliedenpartij op zondag 3 april 1904. - Vandervelde, Emile; Belgische Werkliedenpartij (BWP) (Gent : Volksdrukkerij, 1904)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Brochure