Otraco : Exploitatiedienst van het Koloniaal Verkeerswezen (Office d'Exploitations des Transports Coloniaux) 1935-1960. - Ministerie van Belgisch-Kongo en Ruanda-Urundi (Brussel : Exploitatiedienst van het Koloniaal Verkeerswezen, 1960)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Monografie
Keywords: transportindustrie; Belgisch Congo