Cinquantième anniversaire 1906-1956. - Compagnie du Chemin de Fer du Bas-Congo au Katanga (Bruxelles : M. Weissenbruch, 1956)
Bibliotheek Camille Huysmans
Het exemplaar 2010-MD/647 werd gedrukt voor Edourd Anseele Jr
Het exemplaar CH MAD/813 werd gedrukt voor Camille Huysmans
Frans
Monografie
Keywords: spoorwegen; Belgisch Congo