De eeuw der Artevelden : studiën over de zedelijke en maatschappelijke beschaving in Vlaanderen en Brabant - Vanderkindere, Leo; Delbecq, Richard (Gent : Foucaert, 1893)
Bibliotheek Anseele
Nederlands
Monografie
Keywords: cultuurgeschiedenis