Di Mey playsant [Bladmuziek]. - Socialistische Jeugd (SJ) (Gent : Het Licht)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Jeugdmarsch
Uit der dagen grauwe zorgen
Als wij schrijden
De jonge garde
Beurt onze vlaggen
Wij zijn jong
Kameraadschapslied
Kameraad
Kameraden, wij marcheren
Rode Valkenmarsch
Wij in blauwe kiel
Zwerftocht
Bij 't krieken der dagen
Ons gaat de zonne niet onder
Het zonlicht tegemoet
Broeder welgemoed
Hoog op de gele wagen
Zangerslied
Wat is de wereld wijd
Welaan
De zwerver
Mulderslied
Kom zing mij een lied
Vrolijk trek ik met mijn zangen
Natuurvriendenlied
Mee kamperen
't Is meie
Vacantielied
Wij wandelen
Wees vrolijk
Het leven tegemoet
Hij die wolken volgen wil
De Internationale
Socialistenmarsch
ABVV-marsch
Mariannelied
Rode turners
Wij schrijden onder 't sterrenheir
Pionierslied
De rode smeden
Opmarsch
Republiek der Rode Valken
Jong Valkenlied
Broeders, laat ons...
Morgenrood
Vaandellied
Het lied van de smid
La Marseillaise
Deense socialistenmarsch
Op ten strijd, kameraad
Volkr'ren ontwaakt
De boeren wilden vrije zijn
Hymne van Riego
Arbeiders, boeren
Strijdlied der Weense arbeiders
Solidariteitslied
De gevangene
Het lied van de Veensoldaten
Lied der overlevenden
Onsterfelijke offers
Warschwjanka
Saam zijn wij sterk
Het lied der vrijheidsscharen
Le chant des partisans
De gedachten zijn vrij
Broeders, verheft u ter vrijheid
Wie gaan langs de straat
Di mey playsant
Die winter is vergangen
O lentetijd!
Schoon lief, hoe ligt gij hier
De mei is gekomen
Schoon lieveken
De pinksterblom
De rode vlam
Het kaerelslied
Ghequetst bn ic van binnen
Naar Oostalnd willen wij rijden
Nooi van die velde
The old folks at home
Di ossewa
Alabama song
Sarie marais
Oude Joe
Kom weer naar Ierland
Goe nacht, ladies
Nachtwake
De bloempjes gaan al slapen
Wiegelied
Vaarwel, mijn zoete lief
Afscheidslied
Vaarwel en goede nacht
Geniet het leven
De heer van zorgen vrij
Waar de wind waait
Den uil
De scheresliep
Daar was e wuf die spon
En zij komt over de bergen
K' Heb mijn wagen volgeladen
Vier weverkesn
Die kat komt weer
'nen Boer uit Zwitserland
Clementijne
Bianca
Polly Wolly Doodle
Ou tant Koba
Daar kom die wa
Die stellenbosch se boys
En s'avonds
Boerenbruiloft
Gertjie
My bonnie
Ek sal jou kry
Te Kieldrecht
Spotliedje
Kom toch
De musici
Laat ons zingen
De C-toonladder
Vriendschap
Een vreemde, arme snuiter
Lachkanon
O, hoe zoet is't mij
Nachtegalencanon
Goede morgen
De sneeuw verzwindt
Welkom
Lieve lente
Lentecanon
Alle vogels zijn weerom
De Wielewaal
Naar buiten in de wei
Vlammen, laait op!
Vlam, stijg omhoog
Wordt wakker
Goede morgen klare zonneschijn
Vrolijk springen wij
Avondstilte
De sterren
Vrolijke Kerstmis overal
O! Feest van het grootse gebeuren
Adeste
Stille nacht
Herders, hij is geboren
De nederige geboorte
De herderkens lagen bij nachten
Kerstofferande
Verheug u, o aarde
Hoge nacht
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederenbundel