Vade-mecum du Propagandiste Socialiste : édition du Conseil Général du Parti Ouvrier. - Van Roosbroeck, Joseph Louis (Gand : Volksdrukkerij, 1919)
Fonds Perrone
Frans
Monografie
Keywords: arbeidsduur; algemeen stemrecht; Parlementsverkiezingen van 1921