Guldensporen herdenking, Den Haag 11 juli 1919 [Bladmuziek]. ([S.l.] : [s.n.], 1919)
Deze brochure bevat volgende liederen
De Vlaamsche Leeuw
Wilhelmus van Nassouwe (1583)
Transvaalsch volkslied (1880)
Groeninge
Teksten van de liederen De Vlaamsche leeuw, Wilhelmus van Nassouwe (1583), Transvaalsch volkslied (1880) en Groeninge ; S/91/101
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen