Roode strijdzangen = rode strijdzangen [Bladmuziek] : 1ste reeks - Broeckx, Jan (Antwerpen : Phalesius, 1928)
Deze bundel bevat volgende liederen
De roode vloot
Ken u zelf
Als rots zoo vast
Ons lied
Loutering
Ons vrij bestaan
Dedicator: Broeckx, Jan, dedicatee: Anseele, Edward (sr.)
Nederlands
Brochure
Keywords: partituren; strijdliederen