Een arbeiders-drieluik [Bladmuziek]. - De Weert, Ernest; Broeckx, Jan (Antwerpen : Phalesius, 1924)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Vrijheid
Gelijkheid
Broederlijheid
Aan mijn goeden vriend en hooggewaardeerden strijdmakker, toondichter Jef Van der Meulen
Partituur met tekst
Nederlands
Partituur
Keywords: arbeidersbeweging; partituren; liederen