Ontstaan en stichting van CVP-PSC : de lange weg naar het kerstprogramma - Van den Wijngaert, Mark; Instituut voor Politieke Vorming (IPOVO) (Brussel Antwerpen : IPOVO De Nederlandsche Boekhandel, 1976)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie
Keywords: Christelijke Volkspartij (CVP).; politieke geschiedenis