Liederavonden voor het volk [Bladmuziek] : nieuw propagandaboekje. - Algemeen Nederlandsch Verbond. Antwerpsche Tak (Antwerpen : De Vlijt, 1913)
Deze bundel bevat volgende liederen
Zeg, Kwezelken, wilde gij dansen?
Lentelied
De twee Koningskinderen
Te gemoet gaan
Een Trommelaar met Rooden Mond
Roosjen uit de Dalen
Zoodra de Mei het Dal begroet
Avondgroet
Heeft het Roosje milde geuren
Het Looze Visschertje
Ik zat te spinnen voor mijn deur
Het klooster van Sint-Arjaan
Ik moet de Minne dragen
Houdt u Fier
Daar wonen Vogelkens vele
Ons Vaderland
Huzarenlied
Vlaanderen boven al
Boerenkermis
Marleentje
Beiaardlied
Vensterliedeken
Verlangen
Stil, Gezellig
Lentemorgen
Het Lied der Vlamingen
Wiegeliedje
Jan Pekker
Ik zag Cecilia komen
De Grenadier
Minneliedje
Ik heb u lief, mijn Vaderland
Aan U alleen
Het Lied
Wij reizen om te leeren
Ring-King
Schoon Lief, hoe ligt gij hier en slaapt
Mooi Grietje
Klein Moederke
Kerlingaland
Arteveldelied
Kermislied
Van 't maagdeken
Mijn hart is vol verlangen
Marcia Funebra
Mijn Vlaanderen he ik hartelijk lief
Jan mijne man zou Ruiter worden
Het Groetend Kindje
Waakt
Het lied van Falderidijn
Strijdkreet
Lief Minneken ( Het heksken)
Wij zijn druppels van de Zee
Meilied
Jan Brom
Jan Rolder
De Schelde
Daar reed een boer naar Leuven
Reuzelied
Vlaanderen
Daar was een Meid
Ik ken een lied
Meidag
Gekwetst be ik van binnen
Och! Eeuwig is zoo lang
Mamma, 'k wil 'n man hé!
Het zomerlied
Theodoor van Ryswyck-Cantate
Visschersliedeken
Antwerpen boven!
Ballade
Mijn Moederspraak
Wat zal ik u geven
Een vrouwken gezwind te spinnen zat
Wilhelmus van Nassouwen
De Vlaamsche Leeuw
Van Jezus en Sint Janneken
Storm op Zee
Het Kerelslied
Mijn Vrijer is een Kerelken
Dat de zon in 't water schijnt
De Minnebode
Lapper Crispijn
Het Lied van de Smid
Wij leven vrij
Aan de Vlaamsche Vrouwen
Onze Vader
De Drie Broerkens
Een triomfantelijk Lied
Slape, slape, doe
Jan Frans Willemslied
Te Kieldrecht
Een liedje van Koppelstok den Veerman
Fiere Maai
Groeninge!
Schoentje Lap!
Op het Ijs
Het Liedeken van de Min
De Blinde Knaap
Wiegeliedje
Bij 't Lamplicht
Vlaanderen, Dierbaar land!
Lied van het Algemeen Nederlandsch Verbond
In Transvaal
Vlaandrens Grond
Het Lied van Lente en Vrede
Drinklied
Het Maneke steekt zijn Vaneken uit
Prins Karnaval
Vlaggelied
Al zingen 't vrije lied
Lied van Limburg
Harop!
Op 't Gemaskerd bal
De Arbeid
Ik ben van den buiten
Hij die geen Liedje zingen kan
Lief knapelijn
Daar staat een bloemken
De dappere soldaten
Tineken van Heule
Wat zang, wat klang van de engelen scharen
Artevelde's geest
Van 't Kwezelken
Toen 't Roodborstje trouwde
Lente!
De Blauwvoet
Matrozenlied
De drie Tamboers
Omdat ik Vlaming ben
Al boven door het vensterken
Klokke Roeland
De trommel slaat
Naar Oostland willen wij rijden
De Vlaamsche Tale
Gij zijt mijn reise Kersouwe
Moderken alleen
Eksterjong
Het Lied van den Arbeid
Er kwamen drie koningen met eene ster
Limburg mijn Vaderland
Sinterklaas
Vijf kattekens
't Geuzenvendel op den thuismarsch
Hendrik Conscience verheerlijkt
De Vriezeman
Lientje en Mientje
Goeden dag
De Leeuwerik
Philips Van Artevelde
Over 't Muurtje
De Blinde Scheper
Wat ik bemin
De Vink
Het daget in het Oosten
Het Liedje van den Liereman
Het Lied van het Recht
Het Vlaamsche Lied
Ik heb gezegd
De Orgeldraaier
Lied van het Algemeen Nederlandsch verbond
Meiliedje
Mijn Vlinderkijn
Madeliefjes!
Het dierbaar Ouderhuis
Scheldelied
Ik groet U, Broedren
De Nederlanden
Feestgezang
Makkers, schenkt de kelken vol
Vrede
Van een meisje
Vogelliefde
De Maan
Woord en Daad
Klokkenlied
Jaar-Uit, Jaar-In!
Huldegroet
Meiliedeken
Wie kan u ooit vergeten?
Ons lied
Vlaanderens Herwording
Lieveken Lief
Een voorlezing
Hou en Trou
Voor 't Kantkussen
Moeders Troost
Waar?
Ik ken nooit geen liefdelach
Liefdelied
Klompeken-Klep
Drinklied
Een braaf Soldaat
O Tibbie, zoet Kind
Goeden Avond!
Wie Benoit was
Margriet
Groeninger-Kreet
De uitverkorene
Weeldeklanken
Den Buiten in!
De Pijp aan Marten
Pietje en Mietje
Een zot Liedeken
't Liedeken van den schilder
Strijdzang
Moederkens Vreugde
Van 't Bakkerken
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: Vlaamse Beweging; liederen