Meiboek van de "Wilde Roos". - Anseele, Edward; Magits, Leo; Van den Wyngaert, Frank; Masereel, Frans (Brussel : De Wilde Roos, 1930)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Int Suetste van de Meye
Het viel een hemels douwe
Och ligdy nu en slaept
Mayschen Morgenstondt
Ook uitgegeven onder de titel: 'Meiboek van Vooruit'
Archief Gaston Cromman
Nederlands
Monografie
Keywords: liederen; 1 mei; houtsnijwerk